Harminc napos kitiltást kapott Shroud, az egyik legnépszerűbb PUBG streamer

2018. július 11.
1.7781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Gyakran előfordul, hogy Shroud, a népszerű PUBG streamer összefog azokkal, akik azért találják meg őt, mert az úriember élő közvetítését követik nyomon, ami alapvetően szembemegy a játék szabályaival, de most még a karma rá is tett egy lapáttal.

Történt ugyanis, hogy Shroud mellé csapódott egy csaló, aki repülő autójával kezdte furikázni emberünket, később pedig egy olyan játékost ölt meg, akit a segédprogramhoz folyamodó társa szúrt ki falon keresztül.

A streamer természetesen kitiltást kapott, egy egész hónapig nem játszhat, viszont ezt őt annyira nem hatotta meg, hisz a szóban forgó mérkőzést élete legjobbjaként jellemezte.

Illetve attól, hogy bannolták Shroud fiókját, bármikor létrehozhat egy újat, így a havi keresete ezt a kis kalandot nem fogja megérezni, de ő úgy gondolja, hogy ez a meccs reflektál arra, hogy milyen állapotban is van jelenleg a PUBG.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Öcsém ez az ember... örökre kellett volna a netről tiltani!

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jajj istenem, modt miből fog ingyenélni szegényke?

válasz erre

totyak

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Két oldala van a dolognak. Egyrészt ha valóban kihasználta a cheatelő játékos adottságait, akkor jár a bann, másrészt viszont hogy kerül cheatelő játékos a játékba? Nem kéne tán ez ellen is tenni, nem csak bannolgatni?

válasz erre

Hellblade

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Végleg kellet volna..

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ingyenélő hülyegyerek beszopta.

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaImperator profiljabecsehely profiljaBvektor profiljaturatur profiljaHellblade profilja