Harminc különböző stúdió és fejlesztőcsapat vesz részt a Summer Game Festen

2022. június 01.
30.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Summer Game Fest, ráadásul itt van a nyakunkon, hiszen a jövő hét folyamán kísérhetjük figyelemmel, így időszerű volt, hogy beinduljon a marketing gépezet.
Advertisement

Szépen lassan kezd kiderülni minden konkrétum az E3 hiányát pótló eseménysorozat kapcsán, most épp Geoff Keighley jelentette be a Twitterén, hogy a június 9-én megrendezésre kerülő élő adásban milyen partnerek is vesznek részt, tehát kik azok a kiadók, platform holderek és fejlesztők akiktől bármilyen formában is kaphatunk információkat a jövő hét csütörtök kapcsán.

Illusztris a felhozatal ugyanis a PlayStation, és az Xbox mellett kint lesz az Electronic Arts, a Warner Bros. Games, a Sega, a 2K, a Capcom, a Bandai Namco, és még sok egyéb fejlesztőcsapat és kiadó akinek a kínálatából láthatunk majd különböző játékokat. Összesen harminc ilyen név gyűlt össze az eseményre.

4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Nagy a hiány most az ilyen eseményekből, szóval egynek jó lesz.

válasz erre

VaPe

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

A végén még lehet hogy érdemes lesz meglesni? mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Annyira nagy az uborkaszezon hogy még ezt is meg fogom nézni. röhögő smiley

válasz erre

Kisember001

1 éve, 11 hónapja és 12 napja

Miután végre kaptunk új infót a Hogwarts Legacyról nem rég, én most úgymond jóllakottan várom ezt a műsort. Amit szeretnék az Activisontől egy új Spyro, az EA-től uj infók néhány készülő Star Wars játékról (elsősorban a KOTOR Remake és a stratégiai játék érdekelne) és a WB-től a Netherrealm új játéka. Meg még talán frissítés a Wonder Woman játékról, de gondolom azt az idei DC Fandomera tartogatnák.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
SGF 2022
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja