Harmadik életévét ünnepli a Star Trek Online

2013. január 30.
2.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Cryptic Studios által elkészített Star Trek Online MMO, ami egészen pontosan harmadik születésnapját kívánja majd megünnepelni, illetve megünnepeltetni a rajongókkal, amelynek köszönhetően holnaptól már indulhat is a móka.

Az illetékesek ugyanis bejelentették, hogy január 31-től egészen február 14-ig minden egyes nap adnak majd valami elfoglaltságot a rajongóknak, többek között például új küldetéseket, amelyeket végigjátszva nem csak más esetben elérhetetlen történeteket és mellékszálakat göngyölíthetünk fel, hanem még exkluzív tárgyakhoz is hozzájuthatunk.

A kedvezmények minden oldalt, minden frakciót, ezáltal minden játékost érinteni fognak, így érdemes lesz holnaptól napi szinten fellátogatni a Star Trek Online szervereire, amelyeken a délutáni óráktól már elérhetők lesznek az aktuális aznapi kihívások.
Star Trek Online MMO, ami egészen pontosan harmadik születésnapját kívánja majd megünnepelni, illetve megünnepeltetni a rajongókkal, amelynek köszönhetően holnaptól már indulhat is a móka.'>
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 2 hónapja és 8 napja

az öreg classicus star trek...nem az én világom

válasz erre
Star Trek Online
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja