Hardcore módot kapott a Kingdom Come: Deliverance, a következő DLC is megmutatta magát

2018. június 27.
10.1971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kedves ajándékkal lepte meg a Kingdom Come: Deliverance rajongóit a Warhorse Studios, akik bejelentették, hogy elérhetővé tették a Hardcore módot a szuper egyedire sikerült középkori RPG-hez, ami így lényegében egy vérbeli túlélő kalanddá változott.

Az új játékmódból ugyanis hiányzik az automatikus mentés, az életerő és a stamina visszajelzője, hovatovább sokkal realisztikusabb harcok is várnak benne ránk, de a világban történő navigáció egyaránt komolyabb kihívásokat okoz majd, ezáltal még a Nap állását is követnünk kell ahhoz, hogy eljussunk egyik pontból a másikba.

Az ingyen letölthető Hardcore mód mellett a Warhorse Studios egy friss kedvcsinálóval is meglepett minket, melyen a Kingdom Come: Deliverance következő letölthető tartalmát, a From the Ashes címmel érkező sztori DLC-t nézhetjük meg mozgásban, ami a tervek szerint júliusban bővíti majd az alapokat.

Nézd nagyban ezt a videót!



Kingdom Come: Deliverance rajongóit a Warhorse Studios, akik bejelentették, hogy elérhetővé tették a Hardcore módot a szuper egyedire sikerült középkori RPG-hez, ami így lényegében egy vérbeli túlélő kalanddá változott.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

Az igen. meglepett smiley Tényleg kemény lehet. röhögő smiley

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
15.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja