Harcos kiegészítőt kap a Nintendo Switch

2017. március 07.
3.4161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Nintendo Switch egyelőre nagy sikernek tűnik, de még korai lenne a nagy öröm, viszont a pozitív értékelések mellett az is a konzol várható sikerét mutatja, hogy egyre több kiegészítőgyártó jelenti be a konzolhoz készült megoldásait.

Nemrég a Hori jelentette be, hogy hamarosan piacra dobnak egy újdonságot, mely a Real Arcade Pro.V Hayabusa nevet viseli. Ezt a nevet már számos konzolnál láthattuk, hiszen a vállalat többek között a Sony PlayStation családhoz is készített ilyen kontrollert.

Klasszikus "Fight Stick"-ről van szó, vagyis főként a verekedés játékok esetében jöhet jól. A kialakításában adódóan akkor vehetjük igazi hasznát, ha a dokkolóval használjuk a Switch-et egy hagyományos konzolként.
1 hozzászólás

totyak

2 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mert Switch-re aztán marha sok verekedős játék be lett jelentve. Van az Arms, ami értelemszerűen nem ilyen irányítóra lett tervezve, meg van a Street Fighter II.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja