Hans Zimmer is részt vett a Crysis 2 zenéinek megkomponálásában

2011. március 18.
1.9921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbb fejlesztőcsapat és kiadó is kezdi felfedezni végre, hogy mennyire fontos egy videojáték esetében a jól megírt háttérzene, és úgy nagy általánosságban a minőségi hanghatások.

A Crytek is ezen a vonalon mozog, lévén egy igazi profit szerződtettek arra, hogy tökéletes zenei aláfestések kerüljenek legújabb alkotásuk, a Crysis 2 alá. Borislav Slavov és Tilman Sillescu komponisták mellé ugyanis időközben csatlakozott Hans Zimmer is, akinek a nevét elsősorban nem a játékvilágból ismerhetjük.

A zenész ugyanis többek között olyan mozifilmek muzikális oldaláért volt a felelős, mint a The Dark Knight és az Inception, azonban videojátékban is megmutatta már tudását, lévén a Modern Warfare 2 dallamait is neki köszönhettük. Az utólag kiderült kollaboráció okán Hans kiemelte, hogy nagyon boldog, amiért a Crytek-kel dolgozhat, állítása szerint ugyanis óriási szenvedéllyel állnak hozzá a fejlesztéshez és az általuk megálmodott koncepcióhoz. A fentiek alapján tehát nem csak maga a program, hanem a zenei rész is nagyon rendben lesz a Crysis 2 esetében.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nézzétek el műveletlenségemet, de nekem fogalmam sincs, hogy milyen muzsikákat komponáltak ezek az urak. Még úgy sem, hogy film és játék címek lettek társítva hozzájuk.

válasz erre
Crysis 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja