Hangeffektekkel dobja fel a The Quiet Mant a megjelenést követő ingyenes DLC

2018. október 16.
4.0001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a tervek szerint csak november 1-jén jelenik meg a Square Enix játéka, a The Quiet Man, már most leleplezték az egyik megjelenés utáni kiegészítést, amit teljesen bérmentve tölthet le majd minden felhasználó.

Elviekben a játékosok a megjelenést követő egy hétben kapják majd meg a szóban forgó DLC-t, a fejlesztők japán livestreamjéből pedig kiderült, hogy ez a kis bővítmény hangeffektekkel fogja feldobni a játékot, feltéve, hogy már legalább egyszer végigvittük a szoftvert.

Ez azért érdekes lépés, mert a The Quiet Man többnyire nem operál túlzottan hangeffektekkel a főszereplő siket mivoltából adódóan, szimplán az ökölharcok során hallunk néhány puffanást, így várhatólag egy egészen más arculatát mutatja meg majd a stuff ezzel a DLC-vel. A játék egyaránt jön PC-re és PlayStation 4-re is.
2 hozzászólás

DrThezeus

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Érdekesen hangzik, az biztos. Ha jól értem az eddigi információkat, akkor a játékban kvázi neked kell majd értelmezned, hogy mi történik, hiszen a főszereplőhöz hasonlóan nem hallod a többi karaktert, csak a gesztusaikat látod. Ezek szerint ez a DLC jelenti majd a történet hivatalos verzióját, ahol már hallani is lehet, mit mondanak a többiek?

válasz erre

Hentes

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Milyen hangeffektek jönnek?

válasz erre
The Quiet Man
4.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja