Hamarosan érkezik a Marvel Vs. Capcom 2?

2009. április 17.
1.9171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egyre biztosabb, hogy még a nyár folyamán érkezik a több ízben is felmerült Marvel Vs.

Capcom 2 a PlayStation Store-ra, valamint az Xbox Live-ra. Az újabb spekulációk alapjául egy kiskereskedelmi egység online listája szolgált, a ShopTo oldalán egy Marvel Vs. Capcom Tournament Edition Arcade Stick nevezetű periféria tűnt fel, július tizedikei megjelenéssel. A terméket azóta eltávolították a listáról, ám nem ez az egyetlen gyanút megalapozó momentum.

A múlt év végén az ESRB oldalán is felbukkant a cím, a hozzá tartozó két platform pedig - nem nehéz kitalálni - a PlayStation 3 és az Xbox 360 volt. A kultikus összecsapás második epizódja eredetileg az ezredfordulón jelent meg, és Capcom, illetve Marvel karaktereket eresztett egymásnak, Street Fighter jelleggel. Egyelőre nincsenek hivatalos forrásból származó információk, amelyek megerősítenék a játék érkezését, de már eddig is pont elegendő "bizonyítékunk" van ahhoz, hogy lassacskán tényként kezeljük a dolgot, persze ezzel megvárjuk a levegőben lógó esetleges bejelentést.

Erre kiválóbb alkalom nem is adódhatna, mint a jövő héten megrendezésre kerülő, saját bejáratú Capcom-os összeröffenés, a Captivate 09, amelyet június elején követ majd az E3, szóval a lehetőség, a hallgatóság és az események adottak, minden bizonnyal élnek is majd vele. Várjuk a továbbiakat. Szívesen kiporolnánk újra Spiderman pókruháját Ryu-val a kezünk alatt. Úgy tűnik, közel a pillanat.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja