Hamisak a februári PS5-bejelentésről kiküldött meghívók

2019. január 31.
5.9621
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár néhány embert biztosan sikerült megvezetni vele, azonban mint utólag kiderült, hamisak voltak azok a meghívók, melyek egy februári PlayStation Meetingre invitálták a PS5-re várakozó szakmabelieket.

Bár a kérdéses meghívó ránézésre teljesen hivatalosnak tűnik, a helyszín és az időpont is ideális lehetne, sőt a PlayStation jövőjének megismeréséről szóló felhívás szintén kecsegtető, azonban volt egy kis probléma az invitálást kiküldő e-mail címmel.

Konkrétan csak annyi, hogy nem a Sony hivatalos címe volt, hanem egy teljesen általános Gmailes elérhetőség, amivel rögtön le is buktak a csalók, hiszen hiába öltek láthatóan sok időt egy hiteles meghívó elkészítésébe, ha az e-mail cím kapcsán nem tudtak valami hatásosabb dolgot kitalálni. Amúgy szép próbálkozás volt!

Hamisak a februári PS5-bejelentésről kiküldött meghívók - 2. kép

5 hozzászólás

totyak

2 hete és 5 napja

Hogy miért jó az ilyesmi valakinek? Időt pazarol rá, aztán lebukik egy pillanat alatt és még csak az 5 perc hírnév sincs meg, mert senki nem tudja ki készítette.

válasz erre

WarriorAutobot

2 hete és 5 napja

Hmm... és ezt valaki tényleg komolyan gondolta hogy igazi?

válasz erre

muki

2 hete és 6 napja

Hát.... Nyilván azok.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 6 napja

Tök evidens

válasz erre

petrovicsz

2 hete és 6 napja

Az a szánalmas inkább aki beszopta.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaCsokis profiljaMarduk profiljaImperator profiljamarco profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaReichert Viktor profilja