Hamarosan érkezik az új Asus Eee PC T101H netbook

2009. július 10.
2.1911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Korábban már beszámoltunk a patinás hírnevű Asus új Eee PC T91 ultrahordozhatójáról, a napokban viszont a gyártó már be is jelentette az újabb tábla PC-ként is használható netbookját.

A frissen beharangozott gép Asus Eee PC T101H típusjelzéssel lett ellátva, és a külseje nagy hasonlóságot mutat a fent említett T91-es modellével, a különbség mindössze, hogy a T101H változat már egy 10,1 inches kijelzővel van felszerelve. A képernyő több érintést is képes kezelni, és az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontást támogatja.

A gyártó bejelentéséből sajnos nem derül ki, hogy az Asus Eee PC T101H egyetlen, vagy pedig a T91-hez hasonlóan többféle változatban fog megjelenni. A netbook konfigurációja azonos a kisebb társáéval, vagyis az Intel 1,33GHz-es Atom Z520-as központi feldolgozójával van építve, amit egy 1GB RAM-ot tartalmazó memóriarendszerrel társítottak (2GB-ig bővíthető). Az adatok tárolásáról egy 16GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD), egy mellékelt 16GB-os SD kártya, és 20GB online tárhely gondoskodik. A konfigurációban természetesen megtalálható a 802.11b/g/n szabványú WiFi, és a 0,3M pixeles webkamera, de a felszereltségét tovább gazdagítja a beépített GPS rendszer, a 3G modul, valamint a digitális TV tuner kártya is. Az ultrahordozható a Microsoft legújabb Windows 7 operációs rendszerével lesz ellátva. Az Asus Eee PC T101H várhatóan augusztus végén, vagy pedig szeptember elején fog megérkezni a boltok polcaira, de az áráról egyelőre nincs információ.
1 hozzászólás

kpal

10 éve, 19 napja

Kár sok Eee Pc HDMI-nélkül jött ki

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja