Hamarosan érkezik az MSI legújabb NF750-G55 alaplapja

2009. augusztus 06.
2.0361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az eddigi alaplapjai termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság MSI NF750-G55 típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és elsősorban az AMD rendszereket kedvelő felhasználóknak lehet majd ideális választás, mivel az új alaplap az nVidia nForce 750a chipkészletre épül, és az Advanced Micro Devices AM3 tokozású központi feldolgozók fogadására lett felkészítve.

Az MSI NF750-G55 fel van szerelve egy DirectX 10-et támogató grafikus processzorral, de ha nagyobb teljesítményű videokártyákat szeretnénk használni akkor rendelkezésre áll még két darab 16X-os PCI Express foglalat is, így lehetőség van az nVidia SLI vagy akár a Hybrid SLI konfiguráció kiépítésére. A további bővítőkártyákat egy hagyományos PCI, és két darab 1X-es PCI Express slotba telepíthetjük, a rendszermemóriának pedig négy darab DDR3 memóriafoglalat áll rendelkezésre. Az adattárolókat egy floppy, öt SATA II, és egy PATA portra köthetjük. Az új alaplap természetesen el van látva integrált Gigabit LAN vezérlővel és 7.1-es hangkártyával is. A hátlapi I/O panelen elhelyezett csatlakozókról a gyártó nem közölt részleteket, de annyit mindenesetre tudni, hogy szerepel közöttük egy D-Sub VGA és egy DVI, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, egy HDMI, valamint az előbb említett audiorendszer portjai. Az alaplap felszereltségét gazdagítja még az MSI Active Phase Switching és Easy OC technológia is. Az MSI NF750-G55 várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni az üzletek kínálatában 100 euró alatti áron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Fullos kis alaplap, OC támogatással és HDMI porttal. Az a 100 euró alatti kezdőár pedig egész barátinak mondható. Tuninglapnak is elmenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja