Hamarosan érkezik a Toshiba új NB300-as netbookja

2010. január 01.
1.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Ahogy arra már az Intel bejelentésekor számítani lehetett, a legújabb generációs Pine Trail platformra épülő ultrahordozhatók egyre nagyobb számban bukkannak fel a különböző gyártók kínálatában, és a napokban kiszivárgott információk szerint a kiváló hordozható gépeiről ismert Toshiba sem marad adósunk, ugyanis új netbook készül a műhelyeiben, ami már az előbb említett újdonsággal van szerelve.
 

Az új hírek szerint a gép Toshiba NB300-as típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és mindössze 266 X 192,3 X 24,2-36,4mm-es méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,33kg-os súly párosul.

A készülő netbook egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontást képes kezelni. A Toshiba NB300 az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel legújabb, 1,66GHz-es Atom N450-es központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 1GB RAM-al ellátott DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A videorendszert az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus processzor képezi, az adatok tárolásáról pedig egy 250GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A netbook hálózati rendszerét egy Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g szabványú WiFi, egy 3G-s modul és egy GPS egység alkotja.

A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az előzetes információk alapján a standard Lithium-Ion akkumulátor nem kevesebb, mint 11 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az újdonságot a Microsoft legújabb Windows 7 operációs rendszerének Starter Edition változatával látták el. A Toshiba NB300 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem tudni részleteket.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaWickedSick profilja