Hamarosan érkezik a Thermaltake Element V nVidia Edition számítógépháza

2010. július 04.
2.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Thermaltake a napokban bejelentette, hogy piacra dobja a még áprilisban bemutatott, Thermaltake Element V nVidia Edition típusjelzéssel ellátott számítógépházát.

Az újdonság teljes torony kialakítással lett tervezve, és természetesen fel van készítve az összes microATX, standard ATX, valamint Extended ATX formátumú alaplap fogadására. Ahogy azt már a neve is mutatja, a Thermaltake Element V nVidia Edition a gyártó korábbi Element V modelljének az átszabott változata, aminek a megjelenését az nVidia videokártyáknak dedikálták.

A megfelelő stabilitás érdekében a számítógépház vázszerkezetét SECC acélból készítették, a fekete és zöld színben pompázó külső pedig 532 X 220 X 537 milliméteres méretekkel rendelkezik, mellé pedig 14,13 kilogrammos tömeg társul. Az újonnan megjelent Thermaltake Element V nVidia Edition megfelelő hűtéséről öt darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy többszínű LED-el szerelt 230 milliméteres a ház oldallapján (600/800RPM, 14dB), egy szintén többszínű LED-el rendelkező 200 milliméteres a tetején (600/800RPM, 14dB), két darab 120 milliméteres az elején (900/1200RPM, 17dB és 1400RPM, 17dB), egy 120 milliméteres pedig a hátulján kapott helyet (1400RPM, 17dB). Ha tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy a tetőrészen kialakított 200 milliméteres ventilátorhely is, de a tervezők persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

A különféle meghajtóknak öt darab 5,25 inches, hat darab 3,5 inches és egy 2,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A számítógépház tetőrészén található I/O panelen egy eSATA és négy darab USB 2.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató kivezetése lett kialakítva, mellettük pedig a ventilátorok teljesítményszabályzója kapott helyet. Az új Thermaltake Element V nVidia Edition szállítását már megkezdte a gyártó, a boltok polcaira pedig várhatóan már az elkövetkező napokban megérkezik 219$ körüli áron.


Hamarosan érkezik a Thermaltake Element V nVidia Edition számítógépháza - 2. képHamarosan érkezik a Thermaltake Element V nVidia Edition számítógépháza - 3. kép

3 hozzászólás

richie8

7 éve, 9 hónapja és 23 napja

Még egy gyönyörű nvidia ház, egy hatalmas ventivel az oldalán és egy közepesen hatalmassal a tetején 220 dollárt azonban még így sem érne meg nekem

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

Hmm ez télleg nem rossz
Külön tetszik, hogy nyitható
Bár picit jó ára van

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profiljakylx profiljaGnoresz profiljadarkomen profiljaiPet profilja