Hamarosan érkezik a Chieftec új CH-09-es számítógépháza

2010. április 15.
2.6331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú számítógép kiegészítőiről ismert Chieftec a napokban bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a számítógépházainak termékpalettája.

A frissen beharangozott újdonság midi torony kialakítással lett tervezve, az üzletek kínálatában pedig Chieftec CH-09 típusjelzéssel fog felbukkanni (CH-09B-B-OP gyári modellszám). A feketébe öltöztetett ház 540 X 205 X 480 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 11 kilogrammos tömeg társul.

A gondos tervezésnek köszönhetően az újdonság fel van készítve az összes microATX, standard ATX, valamint Extended ATX formátumú alaplap fogadására. Az új Chieftec CH-09 megfelelő hűtéséről mindössze egyetlen 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami a ház előlapi részén kapott helyet, de ha a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor az rendelkezésre áll még egy 120 milliméteres a hátsó részen, és két darab 92 milliméteres az oldallapon kialakított ventilátorhely is. A különféle meghajtóknak négy darab 5,25 inches, és hat darab 3,5 inches (egy használható nyitott 3,5 inchesként is) tárolóhely kínál beépítési lehetőséget.

A mai követelményeknek megfelelően, a merevlemezek és az optikai meghajtók beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház előlapján kialakított I/O panelen két darab USB 2.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése kapott helyet. Az új Chieftec CH-09 várhatóan április végén fog megérkezni a boltok polcaira, viszont az áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Tetszik ez a talpas verzió, nem extravagáns, de minden van benne ami kell mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 20 napja

Már 2 hónapja,h. mindenki csak írja,h. hamarosan megjelenik, de eddig még M.országon sehol nem jutni hozzá. Esetleg valaki nem tudja miért késik a ház megjelenése?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja