Hamarosan bejelentik az Uncharted 2: Among Thieves megjelenési dátumát

2009. július 01.
1.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mert azzal bizony még adósak az urak a Naughty Dog-nál.

Az egyelőre őszi megjelenési keretbe helyezett nagy folytatás hamarosan pontos megjelenési dátumot is kap tehát, derült ki a tegnapi írásos beszélgetésből a rajongók és a fejlesztők között. Evan Wells állítása szerint már nagyon közel a pillanat, így izgatottan várjuk, hogy mely napot karikázhatjuk be a játékmegjelenésekre rendszersített naptárunkban.

Egyéb információk is napvilágot láttak, hála a PlayStation Blog nyújtotta lehetőségeknek. Megtudhattuk továbbá azt, hogy a trendeknek és kemény elvárásoknak megfelelően az Uncharted 2: Among Thieves nem csak grafikában és tartalomban, de játékidőben is jócskán felülmúlja majd a legendás elődöt, a Drake's Fortune-t. Csak az átkötő animációk kilencven percet tesznek ki összességében a kampányban, ez pedig masszív másfél órás nézelődést, bocsánat, nagyon látványos nézelődést takar.

A szavatosság meghosszabbításának céljából immáron egy kétmódozatos kompetitív/kooperatív multiplayert is beépítenek a srácok, ami szintén rengeteg órával fejeli majd meg a produkció élettartamát. Amy Hening arra is rávilágított, hogy Drake, nagyszájú sármőrünk a folytatásban sokkal több helyre fog ellátogatni, változatosabb panorámával és körülményekkel találkozhatunk, mint a Drake's Fortune-ben. A meglátogatandó helyszínek között lesz Törökország, Borneo, Nepál, Tibet és a Himalája is. Nagy kaland, nagy túra, rengeteg akció és persze izgalmas felfedezés. Az E3 legjobbja, az év egyik leginkább várt alkotása és pont.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja