Hamarosan bejelenthetik a Dragon Age: Origins folytatását!

2010. július 08.
1.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioWare műhelyében formálódott Dragon Age: Origins a tavalyi esztendő legjobb szerepjátéka volt, ez nem is lehet kérdés, mint ahogyan már abban sem kételkedhetünk túlságosan, hogy hamarosan, akár már a mai napon bejelenthetik a játék valódi folytatását.

Hogy mindezt miért állítjuk ennyire biztosra? Nos, kezdjük egy 12 órával ezelőtt megejtett, tehát tegnapi Twitter bejegyzéssel, amelyben a BioWare azt állítja, hogy a holnapi nap - ami nevezetesen ugye már a mai - jó nap lesz a BioWare fanatikusainak.

A csicsergés nyilván valami meglepetést takar, mondjuk jó esetben egy bejelentést. Mondjuk a Dragon Age: Origins 2 bejelentését. Hogy miért pont azt? Erre is van válaszunk! A tegnapi napon ugyanis az Electronic Arta kiadott egy sajtóközleményt, amely elsősorban a Warhammer Online-ról szólt, de egyik bekezdésében a jelenleg is futó BioWare projektekről esett szó, ahol egy új Mass Effect 2 DLC, és a Star Wars MMO mellett büszkén került beleírásra a Dragon Age 2 is. Hogy elírásról beszélhetünk-e? Biztosan nem, ugyanis a név mögötti megjegyzés szerint a 2009-es esztendő legjobb szerepjátékának folytatásáról beszélhetünk. Srácok, tudjátok mit jelent ez, ugye?
nincs még hozzászólás

Dragon Age: Origins
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljatotyak profilja