Hamarosan bejelenthetik a Crusader Kings folytatását

2010. június 21.
2.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Akinek a szíve harsány kalimpálásba kezd akkor, ha meghallja a hardcore stratégia stílusmeghatározást, az minden bizonnyal találkozott már a Crusader Kings nevével, amely a műfaj középkori ágát erősítette néhány súlyos esztendővel ezelőtt.

A játék ugyan nem lett óriási siker, de egy olyan fanatikus réteg alakult ki körülötte, amelynek tagjai még manapság is elő-elő veszik a programot, egy kis csatázás kedvéért. Most pedig immáron biztosnak tűnik, hogy hamarosan elkészülhet az alkotás folytatása.

Minderről a Crusader Kings hivatalos Facebook oldalán hullt le a lepel, ahol az illetékesek egy érdekes kiírást tettek közzé a fanatikusok számára. Az üzenet értelmében a profilt 25.000 rajongónak kell "lájkolnia" ahhoz, hogy az illetékesek bejelentsék a Crusader Kings második felvonását. Nem egy lehetetlen szám ez, bár egyelőre az akció még az út elején jár, alig 1000 ember jött össze néhány nap alatt, de ha szeretnéd valaha még egyszer is betölteni a középkori hardcore stratégiák egyik legjobbikának második epizódját, nincs más dolgod, mint IDE kattintani, és kinyilvánítani tetszésedet a franchise iránt, és ha meglesz a 25.000 fanatikus, nagy örömmel fogjuk bejelenteni nektek a Crusader Kings 2-t. Reméljük hamarosan eljön az a nap!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja