Hamarosan tényleg megjelenhet a régóta várt Scott Pilgrim DLC

2013. március 12.
1.5451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Scott Pilgrim vs The World rajongói immáron nem hetek, hanem hónapok óta várják már a Ubisofttól, hogy leszállítsák számukra a játékhoz még a 2010-es megjelenést követően beígért DLC csomagot, ami egy vaskos online kooperatív móddal gazdagítaná a végeredményt.

A PlayStation blog által közölt hivatalos információk szerint azonban minderre végre még ezen a héten sor kerülhet, PlayStation 3-ra legalábbis az aktuális heti frissítéssel érkezik a letölthető tartalom, amelynek az első információk szerint tavaly augusztusban kellett volna megjelennie.

A kérdéses bővítmény keretein belül négy új trófea is érkezni fog az új játékmód mellett, és a csúszás ellenére a kiadó még így is 5 dollárt kér érte, de a PlayStation Plus előfizetői két héten át 20 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá. Az Xbox 360-as premierről továbbra sincs konkrét információnk.
Scott Pilgrim vs The World rajongói immáron nem hetek, hanem hónapok óta várják már a Ubisofttól, hogy leszállítsák számukra a játékhoz még a 2010-es megjelenést követően beígért DLC csomagot, ami egy vaskos online kooperatív móddal gazdagítaná a végeredményt.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 23 napja

Mi ez a 8bites cucc?meglepett smileyröhögő smiley

válasz erre
Scott Pilgrim vs The World
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaManiac profilja