Hamarosan optikai zoom érkezhet a HTC készülékeibe

2014. április 19.
1.7501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A mobiltelefonok kamerái óriási fejlődésen mentek át az emlékezetes VGA korszak óta, ám kevés olyan készülék van, melynek képminőségét kimondottan dicsérni lehet.

Persze néhány kamerás funkciókra kiélezett készüléket már láttunk, de a HTC képalkotásáért felelős embere elárulta, hogy az igazán nagy javulást hozó optikai zoom hamarosan megérkezhet a vállalat mobiljaiba. Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a vetélytársak sem tétlenkednek majd, sőt a fejlesztések bizonyára több helyen folynak már.

A szakértő nagyjából 12-18 hónapra teszi azt az időintervallumot, amelyen belül megjelenhetnek az említett funkciót felvonultató készülékek. Symon Whitehorn beszélt még a 4K felbontásról is, mellyel kapcsolatban elmondta, hogy ha akarták volna, akkor már be tudták volna rakni ezt a funkciót a csúcsmodellekbe, ám szerintük a felhasználók még úgysem tudnák eredeti minőségben élvezni ezt a technológiát.
5 hozzászólás

Tuttu13

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Nem azért nincs 4K-s kijelző mert a felhasználók nem élveznék a technológiát! Azért nincs még mert el kell adni az eddig legyártott "régi" technológiát! Mindent legyártanak óriási mennyiségben ami nekik fix bevétel csak idő kell hozzá. így várat magára a következő...

válasz erre

totyak

6 éve, 7 hónapja és 23 napja

Vannak nagyon jó telefonok a piacon, de néha már olyan szinten telepakolják a készüléket extrákkal, ami szerintem felesleges.

válasz erre

teglasdavid

6 éve, 7 hónapja és 24 napja

Htc és a Sony gyártja a legjobb telefonokat ...

válasz erre

Vendég

6 éve, 7 hónapja és 24 napja

smohai írta:
4k, optikai zoom, komplett fényképezőgép lessz már lassan : D
Jah végülis a Samsung pont ezen a vonalon megy.

válasz erre

smohai

6 éve, 7 hónapja és 24 napja

4k, optikai zoom, komplett fényképezőgép lessz már lassan : D

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja