Hamarosan működés közben is láthatjuk a SteelSeries Sentry-t

2014. augusztus 08.
1.3001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A SteelSeries a vezető gamer perifériákat gyártó vállalatok közé tartozik, így nem is csoda, hogy az innovatív megoldásokból is kiveszik a részüket, melyet jelenleg egy különleges projekt, a Sentry képvisel.

Erről a projektről már mi is említést tettünk, ám nemrég friss hírek érkeztek a folyamatok állásáról. Szerencsére biztató hírekről van szó, hiszen kiderült, hogy közelgő GDC Europe és Gamescom rendezvényeken is megtekinthető lesz a Sentry, méghozzá működés közben.

A Tobii-val közösen menedzselt projekt egyébként sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, hiszen a szoftveres oldalért felelős Overwolf rengeteget dolgozott rajta. Ennek köszönhetően már számos ismert alkotással együttműködik a Sentry, így például az említett rendezvényen résztvevők akár olyan visszajelzéseket is kaphatnak majd, hogy túl sokáig nézik a mini-mapot a LoL-ban, hiszen egy profi csupán percenként 4 másodpercig teszi ezt, míg ők jóval tovább.
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 6 hónapja és 19 napja

Valahogy eddig is elboldogultam egy játékban, talán ezután is menni fog, a csoda szemkövető masina nélkül is.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 6 hónapja és 19 napja

Lehet, hogy a profit pont a map bámulásának segítségével fogják leverni.

válasz erre

kpal

5 éve, 6 hónapja és 19 napja

Ez már futurisztikus

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja