Hamarosan mindent megtudhatunk a Halo 4-ről

2012. április 06.
1.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Game Informer magazin legújabb lapszámának ajánlójából megtudtuk, hogy a csapat ismét exkluzív jogokat kapott a Microsofttól ahhoz, hogy elsőként mutassák be rendkívüli alapossággal az immáron a 343 Industries által készített legújabb Halo epizódot.

A magazin soron következő lapszámának borítóján ugyanis a Halo 4 kap majd helyet, ami természetesen nem csak a borítóra lesz érvényes, az újságot fellapozva ugyanis egy 14 oldalas bemutatót fogunk találni, tele exkluzív információkkal.

A vaskos előzetesből a lap újságírói szerint mindent megtudunk majd a történetről és a többjátékos módról, így állításuk szerint végre az is kiderül, hogy mi lesz az a meglepetés, amitől a Halo játékok eddigi legeredetibb többjátékos módját kapja majd a legújabb epizód.

A májusi Game Informer megjelenése nagyjából egy hónap múlva lesz esedékes, így legrosszabb esetben is ennyit kell várnunk az exkluzív információkra, de a legtöbb esetben már napokkal a megjelenés előtt ki szoktak szivárogni az exkluzív előzetesek, így vélhetően ezúttal sem lesz ez másképpen.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja

Minél hamarabb jöhetne!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja

Én nagyon nem várom. Halo ****.

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja

Már nagyon várom hogy valami mozgó képet lássak belőle!

válasz erre
Halo 4
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja