Hamarosan megjelenhet mobilkészülékekre a Might and Magic Clash of Heroes

2012. június 29.
1.4521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy nap közeleg a Might and Magic univerzum rajongói számára, hiszen a UbiSoft legfrissebb közleménye szerint Androidra, iPad-ra és iPhone-ra is megjelenhet hamarosan a Might and Magic Clash of Heroes című videojáték, amely azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy tulajdonképpen az első komolyabb Might and Magic univerzumon alapuló alkotás lesz mobilkészülékekre.

A játék habár nem a Heroes-sorozaton belül alkot, így is rengeteg szállal kötődik hozzá, elég csak a körökre osztott játékelemekre, a kalandokra és a dinamikus harci rendszerre gondolni, amelyhez online lehetőségek is csatlakoznak.

A Heroes-sorozattal való kapcsolódást mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Clash of Heroes betöltését követően az ötödik epizód legendás hőseit, így Anwent, Godricot, Fionát, Aidant és Nadiát irányíthatjuk majd, csak a megismertekhez képest fiatalabb kiadásban.

Sajnos a UbiSoft egyelőre még nem közölt pontos megjelenési dátumot az alkotáshoz, a mostani sajtóközlemény inkább azért jött létre, hogy megerősítsék a premier közelségét, valamint a platformlistát, amit a fentiekben mi kötelességtudóan továbbítottunk is számotokra.
Might and Magic Clash of Heroes című videojáték, amely azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy tulajdonképpen az első komolyabb Might and Magic univerzumon alapuló alkotás lesz mobilkészülékekre.'>
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nagyon pofás!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Várós! Jó lesz buszon!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Pofásmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Jól néz ki! Tetszik a graf!

válasz erre
Might and Magic Clash of Heroes
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja