Hamarosan kezdődik az Xbox Live Arcade House Party

2011. február 12.
3.3331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas Xbox Live buli kezdődik, hiszen 2011 február 16 és március 16-a között a magyarországi Xbox Live-on is elérhetőek lesznek a legújabb és legnagyobb érdeklődésre számot tartó Arcade játékok.

Március 16-tól kezdve minden szerdán egy újabb nagyszerű címmel bővítheted játékgyűjteményed valamint avatarod ruhatárát.

Hard Corps: Uprising (KONAMI) - Február 16. / 1200 Microsoft Pont

A klasszikus, 2D-s oldalnézetes akciójáték visszatér az ARC System Works fejlesztésének köszönhetően. Ez a játék a "Contra: Hard Corps" című rész előzményeit dolgozza fel. Éld át a legendát miközben a főhős Bahamut bőrébe bújva leküzdöd ellenfeleidet a változatos pályákon!

Bejeweled Blitz Live (PopCap Games) - Február 23. / 800 Microsoft Pont

Hívd meg barátaidat egy online ügyességi próbára az Xbox Live-on! A Bejeweled Blitz Live-ban egyszerre akár 16 játékos is versenyezhet Classic vagy Twist játékmódban. A gyorsaság és a logikus gondolkodás lesz a siker kulcsa ebben a látványos és izgalmas játékban.

Beyond Good & Evil HD (Ubisoft) Március 2. / 800 Microsoft Pont

Lépj be a Beyond Good & Evil HD futurisztikus világába az Xbox Live-on! 2435-öt írunk ahol semmi sem az aminek látszik és az igazság felfedezése az egyetlen mód, hogy véget vess a zsarnokságnak. Egy Jade nevű kíváncsi riportert irányítva kell hol lopakodva, hol nyers erőt használva, hol rejtvényeket megoldva győzedelmeskedni az elnyomó hatalommal szemben.

Torchlight (Runic/Microsoft Game Studios) - Március 9. / 1200 Microsoft Pont

A PC-n már több mint 800,000 példányos eladásokkal büszkélkedő Torchlight immáron elérhető az Xbox LIVE felhasználók számára is. A konzolra átírt változat egy a kontrollerrel is egyszerűen irányítható felülnézetes szerepjáték számtalan kalandos küldetéssel. Karaktered mellé egy új kisállatot is kaphatsz valamint lehetőséged nyílik ajándéktárgyakat küldeni Xbox Live-on keresztül a barátaidnak.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 4 napja

szerintem is

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 4 napja

szerintem ezek így is drágák

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja