Hamarosan kapható a Tesoro Kuven Pro 5.1

2014. augusztus 15.
1.6141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az amerikai Tesoro-t nehéz lenne az ismertebb perifériákhoz hasonlítani, ha azonban mindenképpen be akarjuk tájolni őket, akkor inkább a Mad Catz-t lehetne emlegetni a nevük mellett, hiszen mindkét gyártó próbál egyfajta különlegességet belecsempészni a játékosoknak szánt termékeibe.

Ezt a különlegességet az amerikai vállalat legújabb headsetje is magáénak mondhatja, hiszen nem mindennapi kialakítást kapott az újdonság. Természetesen a tudása sem elhanyagolható, hiszen remek 5.1-es hangzást kapott a füles, mely igen különleges kialakítás útján jut el fülünkhöz.

Egészen pontosan arról van szó, hogy mindkét memóriahabos fülpárna mögött 4-4 vezetőt helyeztek el, melyek úgy oszlanak meg, hogy kapunk egy mélysugárzót, egy középső hangszórót, egy elülső, valamint egy hátsó hangszórót. További érdekesség, hogy az 5.1-et bármikor átkapcsolhatjuk virtuális 7.1-re, amit szintén kevés headset képes nyújtani. A szerkezetét tekintve strapabíró alumíniumból készült az újdonság, a bőr fejpánt és a különleges oldalsó borítás pedig nem mindennapi látványt nyújt. Az ár terén talán kicsit visszafogták magukat, hiszen 109 dolláros (25 400 Ft) árcédulát kapott a még ebben a hónapban megjelenő újdonság.
2 hozzászólás

kpal

10 éve, 5 hónapja és 13 napja

tudasa mar pariba van az árral.

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 13 napja

Küllemre nem tetszik, mint ahogy általában az ilyen fülesek, de azt elismerem, hogy biztosan profi cucc, legalább is az anyaghasználatból ítélve.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja