Hamarosan jön Xbox 360-ra a Minecraft Doctor Who DLC-je

2014. augusztus 27.
4.3901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Egy Doctor Who témájú DLC csomag lesz hamarosan elérhető a Minecraft Xbox 360-as verziójához, ami a Microsoft és a BBC közötti üzletnek köszönhető, és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy az ismert sci-fi univerzum fő karaktereivé cserélhessék avatarjaikat.

Szeptemberben az első csomag 3 dollárért lesz elérhető és tartalmazni fogja a tizenkettedik doktort, öt másik doktort és a társaikat, valamint különféle kulcsfontosságú Doctor Who ellenfelet, köztük a dalekeket.

Később további Doctor Who csomag fog érkezni, egybeesve a legújabb sorozat epizódjainak sugárzásával és tartalmazni fogja mind a hat kimaradt doktort illetve további karaktereket a Doctor Who 50 éves történelméből. A BBC Worldwide UK Digital Entertainment and Games igazgatója, Rikesh Desai magyarázata szerint azért kötötték meg ezt az alkut, hogy új interaktív irányokat engedhessenek meg a Doctor Who rajongóknak:

Állandóan új és innovatív utakat keresünk, hogy a Doctor Who hűséges rajongói elégedettek legyenek. Miközben együttműködtünk a Microsoft-al, megalkottunk egy új, izgalmas terméket, ami megengedi a Doctor Who rajongóknak, hogy létrehozzák saját, vadonatúj kalandjaikat a Minecraft ikonikus világában.

A Minecraftból több, mint 13 millió darabot adtak el csak Xbox 360-ra és továbbra is az egyik legnépszerűbb játék világszerte.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 7 napja

Egyik kollégám pont ma ecsetelte, hogy mekkora királyság ez a játék, mutatott videókat is és tényleg el lehet vele szórakozni.

válasz erre

zender

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Mennyire eltér már a minimalista világtól ez a játék is...

válasz erre

Mordorer

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Azta. Ez aztán kell a kockavilágba!

válasz erre
Minecraft Xbox 360 Edition
6.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja