Hamarosan javítják a Thief mentési problémáit

2014. április 02.
2.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába jelent meg a Thief immáron hetekkel ezelőtt a boltok polcain, és hiába jelezték a rajongók nem sokkal később, hogy PC-n és PlayStation 4-en is problémák vannak a mentési rendszerrel, megoldás egyelőre még nem született rá.

A GameInformer magazin azonban úgy határozott, hogy felkeresi végre a Square Enix csapatát, és kérdőre vonják őket azzal kapcsolatban, hogy mikor is kívánnak pontot tenni az ügy végére, hiszen nincs is annál bosszantóbb, mint amikor játék közepén nem tudjuk visszatölteni mentett állásunkat.

A Square Enix szóvivője természetesen készségesen állt a lap munkatársainak rendelkezésére, és megerősítették, hogy a késés ellenére is nagyon komolyan veszik az ügyet, már vizsgálják a megoldást, és reményeik szerint egy patch keretein belül hamarosan rendeződik a történet.
Thief immáron hetekkel ezelőtt a boltok polcain, és hiába jelezték a rajongók nem sokkal később, hogy PC-n és PlayStation 4-en is problémák vannak a mentési rendszerrel, megoldás egyelőre még nem született rá.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 11 hónapja és 3 napja

Az az igazság, hogy ennek a megoldása kellene, hogy az elsődleges legyen náluk. Minden más alárendelhető ennek. Sajnos ők szemlátomást nem így gondolják. Nem hiszem, hogy olyan komoly hibáról lenne szó, amit nem lehetne pár nap alatt orvosolni, ha tényleg odateszik magukat.

válasz erre

fantis6

10 éve, 11 hónapja és 3 napja

már ideje lenne mosolygó smiley

válasz erre
Thief
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja