Hamarosan itt a DC Universe Online Update 3

2011. május 29.
3.0201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A DC Universe Online hamarosan megkapja harmadik frissítését.

Egyelőre jóváhagyási fázisban van, úgyhogy pontos dátumot még nem tudunk. Mindegyik fejlesztés középpontjában egy új karakter áll, a jelenlegiében Ra's Al Ghul. A híres ökoterrorista és Batman ősellensége újra lecsap, a játékosok feladata lesz bejutni hegyi erődjébe és megállítani őt. A készítők szerint ennek a küldetéscsoportnak a célja, hogy nagyobb betekintést nyújtson Ra's Al Ghul háttértörténetébe és tetteibe. A küldetések között lesz egy négyjátékos alert is (Az alertek olyan raidek, amikben 9. szint fölött lehet részt venni).

Ennek az első fele nyilvánvalóan a lopakodáson fog alapulni, de a dolgok balul sülnek el, és a játékosoknak egy csapatnyi ninjával kell majd megküzdeniük. Az alert állítólag többszöri újrajátszásra is tartogat érdekességeket. Az Oolong Island alertet is feldobják a hard mode bevezetésével.

Egy Two Face oldalán játszható duo is az újdonságok között van, itt egy Pingvin által irányított csempésztanyán kell rajtaütnünk. Clayface megjelenése is várható majd. Egy különleges esemény lesz még elérhető, amelyben Poison Ivy, vagy Swamp Thing oldalára állhatunk. Utóbbi ugyan Vertigo Comics karakter, de most tiszteletét teszi egy küldetés erejéig a játékban.


Hamarosan itt a DC Universe Online Update 3 - 2. kép

DC Universe Online hamarosan megkapja harmadik frissítését.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 11 napja

hát platfomrként az van megjelölve

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 11 napja

ez a jatek mobilra van???meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 11 napja

Tetszetős gamma.

válasz erre
DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja