Hamarosan érkezik az Asus új Transformer AiO PC-je

2013. március 10.
2.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus a napokban bejelentette, hogy a korábban már bemutatott, Asus Transformer AiO számítógépe mind hardveres, mind pedig szoftveres oldalról is immár végleges formát öltött, ráadásul a vállalat közleményéből az is kiderült, hogy az egyedi felépítésű konfiguráció szállítása hamarosan meg fog kezdődni, a hazai boltok polcain pedig a tervek szerint a harmadik negyedévben fog felbukkanni.

Mint azt korábban már megtudhattuk, a szóban forgó egybeépített PC különlegessége, hogy a kijelzőrészt a dokkolóról leválasztva az munkára fogható egy nagyméretű, Android rendszert futtató táblagépként is.

Az Asus Transformer AiO dokkolt állapotában tulajdonképpen egy Windows 8-as asztali gépként használható, aminek számítási teljesítményét az Intel harmadik generációs Core központi feldolgozói szolgáltatják, a 18,4 inches, teljes HD felbontású érintőpanel meghajtását pedig az nVidia GeForce GT 730M grafikus vezérlő végzi.

Tablet módban a rendszer az nVidia Tegra 3 SoC számítási teljesítményére támaszkodik, az operációs rendszer szerepét pedig a Google Android 4.1 tölti be. A konfiguráció felhozatalában természetesen megtalálható a kétsávos WiFi kapcsolat, az Asus SonicMaster audiorendszer, valamint a nagy sebességű USB 3.0 csatlakozási lehetőség is. Az Asus Transformer AiO áráról egyelőre nem érkezett információ.
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 18 napja

mérföldekkel jobb és szebb lesz:
lenovo ideacentre horizon

válasz erre

Vendég

12 éve, 25 napja

$1299 körül van az ára..

válasz erre

csirkee

12 éve, 25 napja

praktikus lehet, de nem pc és nem laptop az a nagy helyzet

válasz erre

Vendég

12 éve, 25 napja

Iszonyat jól néz ki!

válasz erre

Vendég

12 éve, 25 napja

Biztos kegyetlen drága lesz

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja