Hamarosan érkezik az Arctic Cooling új Alpine 64 Plus CPU hűtője

2012. január 12.
2.3661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Arctic Cooling a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hűtőrendszereinek, egészen pontosan a processzorhűtőinek termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó Alpine családjának legfiatalabb tagja, ami az üzletek kínálatában Arctic Cooling Alpine 64 Plus típusjelzéssel fog felbukkanni. A cég adatai szerint az új hűtés alacsonyabb zajszint mellett, 12,6 Celsius-fokkal alacsonyabb hőmérsékleten képes tartani az Advanced Micro Devices A8-3850-es APU-ját, mint az AMD által alkalmazott referencia hűtőrendszerek.

Az Intel alapú számítógépek tulajdonosainak sajnos nem jöhet számításba az újdonság, ugyanis az Arctic Cooling Alpine 64 Plus processzorhűtő kizárólag az Advanced Micro Devices Socket 939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, valamint FM1 tokozású központi feldolgozóival kompatibilis. Az új hűtőrendszer 115 X 98 X 70 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 430 grammos tömeg párosul.

A processzorral egy nagy felületű alumínium hűtőborda érintkezik, aminek az alját már gyárilag ellátták a hőátadást elősegítő MX-4 típusjelzésű pasztával. A processzorhűtő egy 92 milliméteres, PWM vezérlésű ventilátorral van ellátva, ami a 600 RPM és 2000 RPM-es fordulatszám tartományban képes üzemelni, és maximális teljesítmény mellett is mindössze csak 0,4 Sone zajszintet produkál. Az Arctic Cooling Alpine 64 Plus-ra hat év garanciát vállal a gyártó, megjelenésére pedig február 20-án számíthatunk 11 euró körüli áron.


Hamarosan érkezik az Arctic Cooling új Alpine 64 Plus CPU hűtője - 2. kép



Hamarosan érkezik az Arctic Cooling új Alpine 64 Plus CPU hűtője - 3. kép

3 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

ÉS nem is olyan drága meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

vifildasist?

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 7 napja

Elég nagy cucc

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaTommy profilja