Hamarosan érkezik az Alpenföhn új Matterhorn Pure Edition CPU hűtője

2012. május 18.
3.6931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A német illetőségű, hűtőrendszerekre specializálódott Alpenföhn a napokban bejelentette, hogy egy újabb, a központi feldolgozók hűtésére kihegyezett újdonsággal bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított termék vállalat Matterhorn családjának legfiatalabb tagja, ami a boltok polcaira Alpenföhn Matterhorn Pure Edition típusjelzéssel fog megérkezni. Ahogy az már egy komolyabb processzorhűtőtől elvárható, természetesen a szóban forgó megoldást is egy univerzális felfogató mechanizmussal szállítja a cég, aminek köszönhetően az egyaránt ideális választást jelenthet az AMD és az Intel alapú rendszerek tulajdonosainak is.

Az új Alpenföhn Matterhorn Pure Edition kompatibilis az Advanced Micro Devices AM2, AM2+, AM3, AM3+ és FM1, valamint az Intel LGA775, LGA1155, LGA1156, LGA1366 és LGA2011 tokozású processzorokkal. A hűtőrendszer hagyományos torony kialakítással lett tervezve, és 138 X 123 X 1158 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 657 grammos tömeg párosul (az adatok ventilátor nélkül értendőek).

A központi feldolgozó felületéhez erősített, rézből készített hűtőalapból a felgyülemlett forróságot hat darab hat milliméteres hővezető cső szállítja el a nagy felületű alumínium hűtőlamellákhoz.

A folyamatos légáramlásról egy 120 X 120 X 25 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami 500 RPM és 1500 RPM fordulatszámok között képes üzemelni, eközben teljesítménytől függően 8 - 24,8 dBA zajszintet, illetve óránként maximálisan 108 m3 légáramlás produkálhat.

A készletben a cég persze mellékeli még az elmaradhatatlan hővezető pasztát is, így a felhasználó akár azonnal hozzáfoghat a processzorhűtő beszereléséhez. Az új Alpenföhn Matterhorn Pure Edition várhatóan május 22-én fog megjelenni az üzletek kínálatában, az árcéduláján pedig 35 euró körüli összeg lesz feltüntetve.
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 11 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 10 napja

durva joszagmosolygó smiley ha lenne meg asztali gepem rendesen meg tudnam ilyenekkel pakolnimosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja