Hamarosan érkezik az Acer új S275HLbmii kijelzője

2012. november 02.
1.8961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer az elmúlt napokban bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű monitorral bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó S sorozatának legfiatalabb tagja, ami a boltok polcaira Acer S275HLbmii típusjelzéssel fog megérkezni. Az új monitor 622 X 450 X 142 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 6,8 kilogrammos tömeg társul (az adatok állvánnyal együtt értendőek). Ahogy azt már a modellszáma is sejteti, az Acer S275HLbmii egy LED-es háttérvilágítású, 16 : 9-es képaránnyal tervezett 27 inches IPS kijelzővel van felszerelve, ami már természetesen teljes pompájával képes visszaadni a HD felbontású képeket és videotartalmakat, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik.

A gyártó által alkalmazott panelt 6 ms-os válaszidő, 250 cd/m2 maximális fényerő, valamint a 100.000.000 : 1-hez dinamikus kontrasztarány jellemzi. A képernyőn megjelenített tartalom 178 fokos vízszintes és 178 fokos függőleges látószög esetén is tisztán látható. A számítógéphez és egyéb eszközökhöz való csatlakozást egy hagyományos, analóg D-Sub VGA, valamint két darab HDMI konnektor teszi lehetővé, de a portok kínálatát a mérnökök kiegészítették még egy 3,5 milliméteres jack audiobemenettel is.

A most bemutatkozó kijelző energiafogyasztására sem lehet panasz, ugyanis ez az érték alig éri el a 36 wattot. Az új Acer S275HLbmii-re három év garanciát vállal a gyártó, a megjelenésére pedig az elkövetkező hetek folyamán számíthatunk, mégpedig 344 dollár körüli áron.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Jujj, de csúnya árcédulája volt. Bár egyébként meg AAA monitornak tűnik az adatai alapján. Biztos anyag is van benne bőven, ha majd 7 kiló. Az én monitorom ehhez képest egy őskövület. Még 4:3 képarányú, max. 1280x1024 felbontást tud, HDMI nincs benne stb-stb. Az is igaz, hogy már matuzsálemnek számít, mert jó régen vettük, de azért remélem még szolgál egy darabig.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja