Hamarosan érkezik az Acer új Aspire 1430-as notebookja

2010. november 18.
1.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer a mai napon újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A gyártó részéről hivatalos bejelentés ugyan még nem hangzott el, de a hivatalos honlapon az újdonság adatlapja már megjelent, így szerencsére az összes főbb paraméterére fény derült. Az Acer legfrissebb fejlesztésű noteszgépe az Intel Capella mobil platformjával lett tervezve, az üzletek kínálatában pedig Acer Aspire 1430 típusjelzéssel fog felbukkanni.

A laptop hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 285 X 204 X 25,7 - 28 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,4 kilogrammos tömeg társul. Az újdonság egy 11,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretébe egy Acer Crystal Eye webkamera, valamint egy mikrofon került beépítésre.

Az Acer Aspire 1430 az Intel HM55 Express chipkészlet köré épül, és az Intel alacsony energiafogyasztású, 1,066GHz-es Core i5 520UM központi feldolgozójával van felvértezve, míg a DDR3-as memóriarendszere 4GB RAM-mal van feltöltve. A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel HD Graphics chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik.

A notebook hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet kontroller, és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja. A külső részen található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó (MMC, SD, MS, MS PRO, XD), egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója.

A laptopot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy hatcellás Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint hat óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Acer Aspire 1430 várható megjelenési idejére és árára egyelőre sajnos nem derült fény.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 7 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja