Hamarosan érkezik a WayteQ új xTAB-70w táblagépe

2012. június 21.
1.7381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A 2012 áprilisában kötött nemzetközi együttműködés értelmében a RAmos Digital Technology táblagépei a jövőben WayteQ márkanév alatt jelennek meg a közép-kelet-európai régióban.

Az együttműködés egyik első kézzel fogható eredménye a WayteQxTAB-70w táblagép, melyet a következő hónapokban további, megfizethető árú tabletek követnek. Az elsősorban Kínában elismert gyártóként számon tartott RAmos meghatározó szerepet játszik a táblagépek fejlesztésében, valamint külső tervezésében, dizájnjában is.

A WayteQ táblagépei így a jövőben még kifinomultabb formatervet is kapnak a kínai gyártó fejlesztései alapján. Mindemellett a RAmos és a WayteQ a továbbiakban is a kaliforniai Amlogic cég kiemelt partnereként dolgozik együtt, biztosítva ezzel az Amlogic által nyújtott integrált megoldások előnyeit.

Az együttműködés keretében a mai naptól bekerült a WayteQ kínálatába az xTAB-70w táblagép, Amlogic 8726-M3 Cortex A9 1 GHz-es processzorral, 7 hüvelykes, 1024×600-as felbontású kijelzővel. A leggyakoribb médiafájl-típusokat támogató táblagép Secure Digital kártya segítségével 32 GB-ig bővíthető, HDMI videokimenettel is rendelkezik és a Google 4.0-s Ice Cream Sandwich operációs rendszerével érkezik. A kevesebb mint 500 grammot nyomó táblagép 0,3M pixeles elő- és 2,0M pixeles hátlapi kamerájával teret ad a videochatnek, de emellett az egyszerűbb irodai feladatokkal is elbír, TXT, Adobe PDF és Office (Word, Excel, PPT) támogatásának köszönhetően.

Az internet-csatlakozás vezeték nélküli hálózatokon keresztül 802.11b/g szabványokat támogató Wi-Fi csatlakozóval, vagy külső 3G modemen keresztül is létesíthető. A frissen bemutatkozó WayteQ xTAB-70w táblagép június 29-től elérhető Magyarországon, bruttó 36.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Egy időben, mikor elkezdtek jönni a táblagépek, elgondolkodtam, hogy nekem is kéne egy. De aztán rájöttem, hogy inkább egy netbook a nyerő. Most, hogy vannak ilyen ultra olcsó és ultra gagyi tabok is, megint elgondolkodtam egy vásárláson. Viszont ilyen wayteq-et tuti nem vennék. Rettentő ronda mindegyik termékük.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja