Hamarosan érkezik a Sapphire új HD3-as nettop PC-je

2012. január 19.
1.7751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb hírek szerint a Sapphire Technology hamarosan egy újabb modellel bővíti ki a nettop számítógépeinek termékpalettáját.

Az érkező újdonság a gyártó Edge családjának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig Sapphire Edge HD3 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új mini számítógép az elődjének tekinthető HD2 modelltől örökölte a konfigurációnak helyet kínáló házat, vagyis mindössze 193 X 148 X 22 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, a tömege pedig alig 530 gramm. Az Edge HD2-vel ellentétben viszont az új PC már nem az Intel Atom platformjára épül, hanem az Advanced Micro Devices erőteljesebb Brazos rendszerét kamatoztatja.

A Sapphire Edge HD3 az AMD E-450-es APU-val (Accelerated Processing Unit) van felvértezve, ami két darab 1,65 GHz-re hangolt X86-os Bobcat feldolgozó magot tartalmaz, mellé pedig egy 4 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a mérnökök. A képi megjelenítésért az APU-ba integrált 400 MHz-es AMD Radeon HD 6320 grafikus feldolgozó felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320 GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik.

A hálózati eszközök palettáján egy Gigabit Ethernet kontroller, és egy 802.11b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul szerepel. A külső részen kialakított portok pontos kiosztása egyelőre sajnos még nem ismert, de az már biztosra vehető, hogy a választékban megtalálható a hagyományos D-Sub VGA és a HDMI kimenet, az USB 2.0 és a legújabb generációs USB 3.0, valamint az integrált audiorendszer csatlakozói. Az új Sapphire Edge HD3 megjelenésére február elsején számíthatunk, az árcéduláján pedig 300 dollár körüli összeg lesz feltüntetve.
6 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Hát internetezésre jó... Másra nem. De biztosan nem prögeti a villanyórát.

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja

Zsebbp, be****ok!röhögő smiley

válasz erre

marco

13 éve, 3 hónapja

Vendég írta:
Kicsit drága konfignyelvnyújtó smiley
Nálunk, mert **** a forint.mosolygó smiley De amúgy dolcsiban ez nem rossz. És nem a konfigot kell nézni, hanem hogy mini.kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja

Kicsit drága konfignyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja

Ez király! Milyen kicsi bameg!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja

Na EZ egy jó cucc!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja