Hamarosan érkezik a Lenovo új ThinkPad T431s noteszgépe

2013. március 20.
1.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Lenovo a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővült a laptopjainak termékkínálata.

A frissen felbukkant újdonság a gyártó ThinkPad T szériájának legfiatalabb - és egyben legkarcsúbb - tagja, ami a boltok polcaira Lenovo ThinkPad T431s típusjelzéssel fog megérkezni. A laptop a mérlegeken mindössze 1,63 kilogrammot nyom, ráadásul e mellé alig 20,6 milliméteres magasság párosul. A rendszer egy 14 inches kijelzővel gördült le a gyártósorról, ami az 1600 X 900-as felbontást kínálja, míg a keretébe egy 720p-s webkamera lett beépítve.

A Lenovo ThinkPad T431s burkolata alatt az Intel közelebbről meg nem nevezett, harmadik generációs Core i5-ös központi feldolgozója teljesít szolgálatot, ami mellé alapesetben egy 4 GB RAM-mal feltöltött memóriarendszert társítottak a tervezők. Aki erősebb konfigurációra vágyna, annak a gyártó Core i7-es CPU-t is kínál, méghozzá 12 GB rendszermemóriával kiegészítve. A képi megjelenítésről a processzorba integrált Intel HD Graphics chip gondoskodik, az adatok tárolásához pedig egy 320 GB kapacitású merevlemez lett beépítve.

A külső részen található egy Secure Digital kártyaolvasó, míg a fellelhető portok választékában egy RJ-45 LAN, egy USB 2.0 és két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó képviselteti magát. Az új Lenovo ThinkPad T431s a tervek szerint valamikor április folyamán fog felbukkanni az üzletek kínálatában, méghozzá 949 dolláros árcédulával.
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 14 napja

Kva drága ennyiért! A Lenovo mindig sokkal olcsóbb volt mint az IBM akinek a gépeket csinálták. Most meg drágább mint anno az IBM volt....

válasz erre

Vendég

8 éve, 14 napja

Ez még mindig ugyanolyan randa mint tíz éve!!!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt