Hamarosan érkezik a különleges kiadású MSI GT70 Dragon

2012. december 19.
2.6661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek felhozatalát.

A most beharangozott laptop a gyártó korábbi, játékos felhasználókat célzó GT70-es modelljének átdolgozása, ami az üzletek kínálatában MSI GT70 Dragon típusjelzéssel, illetve limitált példányszámban fog megjelenni. Az alapváltozattal összevetve a legszembetűnőbb különbséget a vörös színezéssel ellátott, sárkánnyal díszített külső jelenti.

Az alkalmazott 17,3 inches kijelző természetesen az 1920 X 1080-as natív felbontást kínálja a játékosoknak, meghajtását pedig az nVidia 4 GB-os GeForce GTX 675-ös diszkrét videokártyája végzi. A megfelelő számítási teljesítményt az Intel harmadik generációs Core i7-es központi feldolgozói biztosítják, amik mellé akár 32 GB DDR3-as rendszermemória is csatlakozhat. Az adattárolók kínálatában szilárdtest meghajtók 256 GB-os, míg hagyományos merevlemezek 1,5 TB-os kapacitásig képviseltetik magukat, míg optikai meghajtónak egy Blu-ray író lett telepítve.

A hálózati eszközök frontján a Killer DoubleShot megoldás fogadja a felhasználót, ami lényegében a Killer Wireless-N 1202 és Killer E2200-as rendszer társítását jelenti, audiorendszernek pedig egy 7.1 csatornás DynAudio megoldás került beépítésre. Az új MSI GT70 Dragon megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.

Hamarosan érkezik a különleges kiadású MSI GT70 Dragon - 2. kép


Hamarosan érkezik a különleges kiadású MSI GT70 Dragon - 3. kép

3 hozzászólás

Raiden

12 éve, 3 hónapja

Ez egy állat,ki a ****om rak 32 GB RAM-ot,a többiről nem is beszélve...
Az árát 500-750 körül saccintom.

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja

Uhh de durva!meglepett smiley

válasz erre

csirkee

12 éve, 3 hónapja

Komolyan néz ki...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja