Hamarosan érkezik a Func új MS-3 gamer egere

2013. január 23.
2.1561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hazánkban viszonylag ismeretlen Func az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy egy új fejlesztésű, játékos felhasználókat célzó egérrel bővítette ki a termékpalettáját.

A szóban forgó újdonság Func MS-3 típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és mivel gamer egérrel van dolgunk, bizonyára nem lehet meglepő, hogy a csatlakoztatása a számítógépek USB portjára hagyományos módon, vezetéken keresztül történhet. A 126,92 X 100,69 X 42,38 milliméteres méretű és 127 gramm tömegű mutatóeszköz külső kialakítása kimondottan a jobbkezes felhasználókra lett szabva, a biztos fogását pedig a teljes felületen alkalmazott gumiborítás szavatolja.

A Func MS-3 a már jól bevált Avago 9500 lézeres szenzorral lett építve, aminek érzékenysége 90 és 5670 DPI között állítható. Az 1000 Hz-es mintavételezésre képes érzékelő még az 5,1 m/s-os mozdulatokat is képes pontosan követni, akár 30 G-s gyorsulásnál is, mellette pedig még helyet kapott egy 512 kB-os memória is, ami lehetővé teszi egyénileg beállított felhasználói profilok tárolását és előhívását.

A LED-es háttérvilágítással felvértezett borításon nem kevesebb mint tíz darab, szabadon programozható gomb kapott helyet. Az új Func MS-3 megjelenésére február magasságában számíthatunk, mégpedig 80 dollár körüli áron.

Hamarosan érkezik a Func új MS-3 gamer egere - 2. kép

2 hozzászólás

Raiden

12 éve, 2 hónapja és 15 napja

Határozottan szép,formás..Csak elég drága.Na jó,mihez képest,de én nem adok ennyi pénzt egy egérért.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 2 hónapja és 15 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja