Hamarosan érkezik a Cougar 600M

2014. október 17.
2.1991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Cougar már több különlegességével is szerepelt oldalunkon, nemrég pedig egy újabb gamer periféria közeli megjelenésére hívták fel tech-világ figyelmét, mi pedig figyeltünk is rájuk, hiszen elég meggyőzőre sikeredett az új egerük.

A Cougar 600M nevéből adódóan igen közeli rokonságban van a nálunk is bemutatkozó Cougar 700M-mel, bár ezúttal egy visszafogottabb darabról van szó. Ez nem is baj, hiszen első ránézésre igen praktikus kialakítást kapott az újdonság, mely a gyártó korábbi termékeihez hűen rengeteg funkciót kínál.

A narancs és fekete színekben érkező egérre összesen 8 gombot terveztek a mérnökök, melyeket teljesen egyedileg lehet beprogramozni. A belső memóriában 3 profilt menthetünk el, melyekben a gombok természetesen más-más funkciót kelthetnek életre. A játékosoknak szánt egereknél fontos a szenzor is, így meg kell említeni a 8200dpi-s lézer szenzort, melyre nem lehet panaszunk. Az új Cougar egér árát még nem tudjuk, de az biztos, hogy még idén a boltok polcaira kerül.
3 hozzászólás

csirkee

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Jaj de csúnya az a narancssárga. 8200dpi-t nem is tudok követni röhögő smileyröhögő smiley maradok a kis 1000-es dpinél röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Vegyes a kép, némely része nagyon tetszik az egérnek, némelyik meg nem. Élőben kéne látni, megtapogatni. Az a narancs szín illik hozzá.

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Egy ilyen jó volna a gazdaságos egerem helyett menő smiley Fekete-naracs

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja