Hamarosan érkezik a Colorful új Raynor Tower számítógépháza

2010. október 21.
2.6851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a kiváló grafikus gyorsítóiról ismert Colorful bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű számítógépházzal bővítette ki a termékkínálat.

A frissen beharangozott újdonság Colorful Raynor Tower típusjelzéssel fog megjelenni a boltok polcain, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. Az új ház midi torony kialakítással lett tervezve, és természetesen fel van készítve az összes microATX, valamint standard ATX formátumú alaplap fogadására.

A kívül-belül fekete színben pompázó Colorful Raynor Tower 190 X 490 X 510 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 8 kilogrammos tömeg párosul, a vázszerkezetét pedig a lehető legszilárdabb kialakítás elérése érdekében SECC acélból készítették. A megfelelő hűtésről egy 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami a ház elején kapott helyet, de amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy 120 milliméteres a hátsó részen, két darab 140 milliméteres a tetőn, valamint két darab, szintén 140 milliméteres az oldallapon kialakított ventilátorhely is, és persze a tervezők a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

A különféle meghajtóknak négy darab 5,25 inches, egy nyitott 3,5 inches, és öt darab belső 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A mai követelményeknek megfelelően az optikai meghajtók, a merevlemezek és a bővítőkártyák beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A Colorful adatai szerint a belső tér gondos kialakításának köszönhetően, lehetőség van akár az olyan nagy méretű grafikus gyorsítók kényelmes beépítésére is, mint amilyen az Advanced Micro Devices ATI Radeon HD 5970 és az nVidia GeForce GT 480.

A számítógépház tetőrészén kialakított I/O panelen található egy a ventilátorok teljesítményének szabályozására szolgáló gomb, két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozó, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató kivezetése. Az új Colorful Raynor Tower pontos megjelenési idejéről a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt, de annyit mindenesetre már tudni, hogy az árcéduláján a rendkívül barátságos 60$ körüli összeg fog szerepelni.


Hamarosan érkezik a Colorful új Raynor Tower számítógépháza - 2. kép



Hamarosan érkezik a Colorful új Raynor Tower számítógépháza - 3. kép

2 hozzászólás

skyman

14 éve, 8 hónapja

Elöször a képet néztem aztán olvastam és azt hittem, hogy az a hangeröszabályzóröhögő smileyröhögő smiley
nekem ugy jobban tetszeneröhögő smiley

válasz erre

Welar

14 éve, 8 hónapja

Ez már igazán szép kis ház, persze nem olcsó, de az a 8 kilós súly kicsit sok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja