Hamarosan elérhető a Tesoro Excalibur mechanikus billentyűzet

2014. augusztus 21.
3.1651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Két és fél hónappal a Computex 2014 után ismét felbukkant a Tesoro új mechanikus billentyűzete, ám ezúttal már a megjelenéssel kapcsolatos információkat közölte a gyártó, melyekhez természetesen csatolta a termék specifikációját is.

A billentyűzet hozza a gyártótól megszokott minőséget, így például az 512Kb beépített memóriában rengeteg macro beállítást tudunk eltárolni, hiszen akár öt profilunk is lehet. A Tesoro esetében az sem túl meglepő, hogy az összes gombot át tudjuk programozni, így a profilokkal együtt tulajdonképpen több száz macro áll a játékosok rendelkezésére.

A billentyűzet háttérvilágítását 4 szinten, míg a billentyűk fényét 5 szinten tudjuk állítani, így sötétben mindenki kedvére tudja hangolni a billentyűzetet. Az újdonság szeptember közepén kerülhet a boltok polcaira, ajánlott ára pedig a gyártóhoz és néhány tulajdonságához képest nem is olyan sok, hiszen 90 dolláros (21 500 Ft) árcímkéről érkezett hír.
4 hozzászólás

Matyigeek

10 éve, 5 hónapja és 25 napja

Szép.
Az ára is elfogadható.

válasz erre

maxx1717

10 éve, 5 hónapja és 25 napja

pont ugyan olyan a kialakítása, kinézete mint a 2e FT-os gazdaságos billemnek, amiről most írok (najó tudom ez egy kicsit tulzás) de akkor is, attól függetlenül szép, egyszerű darab, és az a világítás, ki kell mondani, szép darab! mosolygó smiley

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 5 hónapja és 25 napja

Egyszerű darab, nagyon nem ismerem a márkát, bár már hallottam róla...

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 25 napja

Egyszerű forma és nekem pont emiatt tetszik. Háttérvilágítással meg még praktikusabb. De nekem az ára kicsit sok lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja