Hamarosan bejelenthetik a Quantic Dream PlayStation 4 exkluzív játékát

2015. május 31.
1.4681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Quantic Dream csapatának olyan címeket köszönhetünk, mint a Fahrenheit, Heavy Rain vagy a Beyond: Two Souls és már több, mint két éve tudjuk, hogy egy eddig be nem jelentett PlayStation 4-es játékon dolgoznak jelenleg.

Most úgy tűnik, hogy hamarosan megtudjuk, hogy min is dolgoztak a srácok ugyanis két olyan álláshirdetést tettek közzé melyek a fejlesztés végére utalnak.

Az egyik hirdetésben egy szenior marketing művészt keresnek, hogy a játék promóciós plakátjain, videóin és webes bannerein dolgozzon.

A másikban egy Game Builder-t keresnek. A Game Building fázis lényegében a fejlesztések után szokott következni, így hát a fejlesztés már nagyon a vége felé járhat, ha már erre a pozícióra keresnek embert, illetve a promóciós anyagok is általában a fejlesztés után készülnek.

A hirdetésekben egy éves szerződést említenek, azaz a játék még az idén meg is jelenhet.

Természetesen most mindenki arra gondol, hogy az E3-on biztos látunk majd valamit, ám ha marketingest még csak most keresnek, akkor igen nagy késésben vannak ahhoz, hogy az E3-ra elkészüljenek az anyagok. A csapat francia kötődése inkább azt sugallja, hogy a Sony az októberben megrendezésre kerülő Paris Game Week-en fog majd bejelentést tenni.
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 7 hónapja és 26 napja

Biztos vagyok benne, hogy ez a játékuk is nagyon jó lesz. Bár én a ps3 játékaikkal nem játszottam, de többek között azok miatt szeretnék majd egyszer ps3-at.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 7 hónapja és 26 napja

Csak a legelső játékukkal nem játszottam, de az is tervbe van.
A Fahrenheit, Heavy Rain és a Beyond: Two Souls is nagy kedvenc. Úgyhogy felőlem jöhet az QD játék. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja