Hamarosan bejelentésre kerülhet a Persona 4 Portable

2011. augusztus 29.
1.7931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amint azt a Persona harmadik epizódjával is eljátszották már az illetékesek, a nagygépes megjelenés után cirka három évvel várhatóan a sorozat negyedik része is megjelenhet majd PSP konzolokra.

Bár minderről egyelőre még nem kaptunk hivatalos bejelentést, a japán Dengeki Moah magazin ajánlója szerint a következő számban bemutatják majd az Atlus következő projektjét, amely mellé egy képet is közöltek - sajnos nem tudjuk bemutatni -, ami egyértelműen a Persona negyedik felvonásával rokonítható.

Így alapos okunk van feltételezni, hogy az illetékesek napokon belül bejelenthetik a Persona 4 Portable-t. A japán magazin következő lapszáma egyébiránt szeptember 27-én jelenik meg, ám majdnem két héttel korábban kerül megrendezésre a Tokyo Game Show is, amely ideális táptalajt nyújtana egy efféle leleplezéshez. Az Atlus egyébiránt ezekben a pillanatokban egy soron következő Persona epizódon dolgozik, amelynek megjelenése 2012 márciusára várható, ám a fenti sorok és eközött a projekt között nem vonhatunk párhuzamot.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Szerintem nem jött PSP-re, csak Vita-ra Golden alcímmel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja