Hamarosan véget ér a Fortnite második fejezete

2021. november 24.
31.2631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Fortnite jelenlegi fejezetének hamarosan vége szakad, és az előző etaphoz hasonlóan egy kifejezetten nagy záró eseménnyel szeretné lezárni az Epic Games a játék ezen időszakát.

A The End címmel érkező event a nyolc szezon óta húzódó Cube Queen érára próbál pontot tenni. Jelenleg a sziget a királynő fertőzése alatt áll, és egy mindent eldöntő összecsapásban kell a játékosoknak megfékezniük a fenyegetést, mely a jelenlegi Chapter végét is jelenti. A szóban forgó esemény december 4-én fog elkezdődni, és egy extra fegyver skin és betöltő képernyő lesz a jutalmatok. Valamint ha ezen időszakig bejelentkeztek akkor ajándék 225000 XP lesz a jutalmatok, valamint ezen hétvégén 4x XP szorzó lesz aktív.

Egyelőre nem tudni mit fog takarni a játék új fejezete az új térképet leszámítva, viszont valószínűleg az Unreal Engine 5-re való váltással, valamint Pókemberrel és Neo-val valószínűleg már csak a következő nagy fejezetben fogunk találkozni.

Nézd nagyban ezt a videót!



Fortnite jelenlegi fejezetének hamarosan vége szakad, és az előző etaphoz hasonlóan egy kifejezetten nagy záró eseménnyel szeretné lezárni az Epic Games a játék ezen időszakát.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

2 éve, 6 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

Moby Dick

2 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nem unják az emberek?

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 15 napja

Több fejezete is van neki? meglepett smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja