Hamarosan többet is megtudhatunk a Yooka-Laylee Nintendo Switch-es változatáról

2017. augusztus 07.
3.0051
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Playtonic csapata már tavasszal, a játék PC-s, PS4-es és Xbox One-os premierjekor megerősítette, hogy a Yooka-Laylee Nintendo Switch-re is megjelenhet majd, azonban erről azóta sem igazán hallhattunk bővebb részleteket.

Mostanáig, hiszen a Playtonic a Twitteren egy friss képet hozott nyilvánosságra Jolika és Lali kalandjáról, amelyen már egy Nintendo Switch kis képernyőjén láthatjuk futni az alkotást, ami mellett a fejlesztők megköszönték a támogatást, és megerősítették, hogy keményen dolgoznak a porton, miközben remélik, hogy hamarosan bővebb információkkal is szolgálhatnak nekünk.

Ennek azért örülhetünk kifejezetten, mert a Yooka-Laylee Nintendo Switch-es változata egyelőre még mindig nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de továbbra is őszintén reméljük, hogy még az idén befuthat közénk.


3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 hónapja,

Sajna nem lett egy akkora siker mint sokan várták (köztük én is), de én még nem jutottam oda hogy kipróbáljam.

válasz erre

totyak

7 hónapja,

PC-n játszottam vele, nekem rettentő idegesítő volt az irányítása, de főleg a karakterek nyünyörgése. Mondjuk azt hiszem azt talán ki lehetett kapcsolni a menüben. Külsőre nagyon aranyos játék, amúgy csalódás volt. De talán Switchen, a táblagépén jobb szórakozás lesz.

válasz erre

nefaria

7 hónapja,

De imádom!

válasz erre
Yooka-Laylee
10.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja