Hamarosan többet is megtudhatunk a Fallout 4 konzolos modjairól

2016. január 26.
3.4831
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megatonnás információként robbant a hír még tavaly, hogy a Fallout 4 lehet az egyik első olyan tripla-A kategóriás videojáték, amely PC mellett konzolokon is támogathatja majd a modifikációkat.

A játék novemberben megjelent, a PC-sek azóta már ízekre is szedték, de a PS4-es és Xbox One-os vásárlók még mindig csak pislognak, ugyanis a konzolos modoknak egyelőre se híre, se hamva.

Erre kérdezett rá egy rajongó is a Fallout hivatalos Twitter-csatornáján, ahol legnagyobb meglepetésére az illetékesek válasszal is szolgáltak, ezáltal kiderült, hogy a konzolos modok támogatása nincs elfelejtve, mindenki maradjon még egy kicsit türelmes, hamarosan ugyanis bővebb részletekkel szolgál erről a Bethesda.
4 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Miért olyan nagy szám a moddolás, hogy a konzolosok ennyire rá vannak gerjedve? Pc-n játszom legtöbbet, de soha semmilyen modot nem használtam még.

válasz erre

Imperator

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Érdekel, hogy mennyire lesz jó móka a konzolos moddolás.

válasz erre

muki

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Én amúgy már frankón el is felejtettem hogy egyáltalán szó volt róla...

válasz erre

kpal

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Fincsi lesz.

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profilja1000feri profiljaMarduk profiljamarco profiljaGyugyubro profiljawegh profiljaElisorne profiljarDAVE profiljatommyka023 profiljaManiac profiljastrogg profiljawazko profiljaPöpp profiljaLacetti92 profiljaAngryKnight profiljakulacs profiljaWarriorAutobot profilja