Hamarosan szagokat is érezhetünk a Skyrim VR-ban

2019. január 24.
4.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a Feelreal által tavaly bemutatott szaggeneráló VR-kiegészítő a játékipart hódítja majd meg elsőként, a csapat ugyanis bejelentette, hogy a nevesebb VR headsetekkel kivétel nélkül kompatibilis termékük hamarosan a Skyrim rajongóit is elszagosíthatja.

A Feelreal jelentése szerint ugyanis a szaggeneráló eszköz kapcsán gőzerővel dolgoznak azon, hogy kompatibilissé tegyék a Skyrim VR-ral, a népszerű szerepjátékot így hamarosan egészen más aspektusból is felfedezhetjük, a virtuális valóság élményét ugyanis különféle szagok és illatok teszik majd teljesebbé.

Pontosabb részleteink a kooperációról nincsenek, de a Feelreal-ról még tudjuk, hogy összesen kilenc különféle aromakapszula fogadására alkalmas, melyek 255 szagot tudnak kikeverni az orrunk alatt, a Skyrim VR pedig az egyik első videojáték lesz, ami támogatja az újdonságot, de mellette a Beat Saber, a Death Horizon, a Guns n Stories: Bulletproof és a The Last Day Defense is ott lesz a sorban.

3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Részben jó és részben pedig nem... mert ha tényleg orfacsaró bűz is lesz benne akkor az nagyon jó lesz játszani!

válasz erre

Marduk

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Bemész egy Draugr temetőbe, és a rothadó hús szagát érzed... Biztosan izgalmas lehet, ha valóban működőképes lesz, de nem hiszem, hogy nagy sikere lesz pont emiatt...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Na ez királyul hangzik!

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim VR
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt