Hamarosan Rontó Ralph event jöhet a Fortnite-ba?

2018. november 22.
8.9661
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy évvel ezelőtt még csak legyintettünk volna, ha azt mondja nekünk valaki, hogy egy battle royale játék közös eventet kaphat egy népszerű Disney mesével, mostanra viszont már szinte meg sem tudunk lepődni, hogy rebesgetik a Rontó Ralph X Fortnite eventet.

Természetesen semmi hivatalos nincs bejelentve jelenleg, viszont az Epic Games játékában a Risky Reels nevezetű területen ott virít Ralph az óriási vetítővásznon, azonban ritkán bukkan fel a figura, tehát nem árt türelmesnek lenni.

Persze puszta poénról is lehet szó, azonban furcsa, hogy miért pont egy olyan filmmel viccelődnének az Epices srácok, melynek hamarosan befut a második felvonása, jöhet esetleg egy újabb crossover a Disnneyvel a Bosszúállók - Végtelen háború után?
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én csak azt sajnálom nagyon hogy nálunk eléggé eltolták a megjelenését... mert még amcsiban már van a mozikban, nálunk csak januárban mutatják be... ez egy igazi kicseszés!

válasz erre

Hellblade

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mi a **** az a Rontó Ralph?

válasz erre

muki

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jesszusom!!!

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljamarco profiljaMarduk profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaXelosz profiljagery1113 profiljarDAVE profilja adambalonyi profiljaXelosz profilja