Hamarosan privát meccseket is összehozhatunk a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout módjához

2018. december 15.
5.9171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Treyarch egyszerűen nem tud nyugton maradni, már megint előhozakodtak valami frissítés bejelentésével, ezúttal például a Blackout, azaz a battle royale módhoz kapunk majd privát meccseket valamikor a jövő hét folyamán.

Akár gyakorolni szeretnénk, vagy csak kicsit higgadtabban felmérnénk a terepet, ez az opció remek lehetőséget fog ezekre biztosítani, viszont üröm az örömben, hogy egyelőre maximum 12 játékos szállhat be a saját magunk által összehozott mókába, ami főleg a streamereknek jelenthet gondot, akik szívesen vandálkodnának közösen a nézőikkel.

Persze ezt a számot a későbbiekben növelni tervezik, illetve a Solo, Duo és Quads módok is elérhetőek lesznek, arról meg már nem is beszélve, hogy a teljes karakterszerkesztőhöz hozzáférhetünk majd, ellenben csak és kizárólag online játszhatunk privát meccseket. A frissítés teljes tartalmát ezen a linken érheted el.
3 hozzászólás

Direktor

11 hónapja,

Na ez ki fogjuk próbálni haverokkal. Sokkal jobb lesz így mint idegenekkel.

válasz erre

muki

11 hónapja,

Ez király móka lesz annak aki játszik vele.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja,

Nafene. Ez tök jó.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaQuo Vadis profiljamarco profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaTuhajohn profiljawazko profiljagery1113 profilja