Hamarosan piacra kerülhet az Intel és társai által fejlesztett stylus

2015. szeptember 20.
4.1011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Néhány évvel ezelőtt a PDA készülékek korában még sokan használtak stylus-t, aztán az érintőképernyő fejlődésével a stylus többé már nem számított állandó szereplőnek.

Mostanság a professzionális eszközöknél és általánosabb körökben például a Samsung Galaxy Note családnál tűnik fel az eszköz, melyet nemrég az Apple is saját szájízére szabott az iPad Pro kapcsán. A jelek szerint több nagy gyártó is úgy gondolja, hogy a jövőben nagyobb szerepet kell hogy kapjon a stylus, 2016 elején pedig egy nagyobb hullámra számíthatunk.

2014-ben ugyanis az Intel több nagy névvel együtt egy közös fejlesztésbe kezdett, melynek eredménye, egy univerzális stylus személyében már a jövő év első felében megjelenik a piacon. A partnerek között egyébként olyan nagy nevek szerepelnek, mint például a Dell, a Wacom, a Lenovo vagy az ASUS és az LG, így sokan kíváncsiak, hogy mit sikerült összehozniuk. A pontos technológiai megoldásról sok részlet még nem látott napvilágot, a csoportosulás célja azonban annyi lenne, hogy a felhasználók egy pontos és univerzális stylus-t kapjanak, melyet táblagépeknél, okostelefonoknál és akár más eszközöknél is tudnak használni.
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Minek akarnak olyasmit visszahozni, ami egyszer már kiment a divatból?

válasz erre

kpal

9 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ilyen nélkül lehet élni . röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja