Hamarosan minden PlayStation-exkluzív játszható lesz PC-n?

2016. augusztus 12.
4.8451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő pletyka ütötte fel a fejét a francia Gamekult magazin megbízhatónak nevezett forrásai alapján, akik egy egészen őrült ötletet hoztak nyilvánosságra a Sony kapcsán, lévén a japánok állítólag azt tervezik, hogy elhozzák PC-re is a PlayStation Now szolgáltatást.

Amennyiben a hír igaz, az nem jelentene mást, minthogy a Sony egyrészt megmutatná a középső ujját a Microsoftnak a nagy Windows 10-csókolgatás miatt, másrészt pedig ismét csak a számítógépes rajongók járnának jól, hiszen a legjobb PlayStation-exkluzívok ezzel egycsapásra játszhatóvá válnának a platformon, az Uncharted-sorozattól kezdve, a God of War-on és a Gran Turismo-n át a The Last of Us-ig bezárólag.

A francia források szerint a Sony augusztus 23-án már el is indítja majd a PlayStation Now PC-re szánt változatát, első körben a Benelux államokban és Angliában, majd csakhamar Amerikában is, de később persze a többi kompatibilis régió egyaránt részesülhetne a szolgáltatás örömeiből.

A PC-s PS Now kapcsán kiderült, hogy legalább Windows 7 és 5MBps-es internetkapcsolat kell a használatához, valamint egy kompatibilis kontroller, nem mellesleg pedig egy kevéske pénz, hiszen a szolgáltatás előfizetői díja 20 dollár havonta, de van 45 dolláros negyedéves, valamint 100 dolláros éves díj is.

A Sony állítólagosan egy hétnapos ingyenes trialt is szeretne elindítani a szolgáltatáshoz, ezáltal egy alkalommal mindenki szabadon regisztrálhat rá, és egy hétig próbálgathatja PC-n a legjobb PS-exkluzívokat. Imádkozunk, hogy igaz legyen a pletyka!
17 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Marduk írta:
Ha jön a Bloodborne vele, akkor beújítok egy jobb gépre. röhögő smiley
PS4 játékok egyelőre nincsenek közte, plusz ehhez nem kell gépet újítani, mivel a sony speckó szerverein futnak a játékok.

válasz erre

Marduk

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ha jön a Bloodborne vele, akkor beújítok egy jobb gépre. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Szerintem ez nagyon jól hangzik! Remélem igaz!

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Streamelős rakás **** .... Ha nem képesek legalább a régi már a kutya által se vett ps3-as cimeket portolni rohadjanak meg ezzel.

válasz erre

Patrik94

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Mekkora lenne!!!!! meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja